De eerste afspraak

Wanneer we u een eerste afspraak kunnen bieden zullen we u bellen om een afspraak te maken. Als we een afspraak gemaakt hebben ontvangt u een Secure e-mail met een bevestiging van de afspraak. In deze mail wordt informatie verstrekt die voor u van belang is en die wij u moeten geven. Het is daarom belangrijk deze mail te bewaren. Samen met deze mail ontvangt u daarbij als bijlagen een toestemminsformulier, de betalingsvoorwaarden en de Samen beslissen keuzehulp. Het toestemminsformulier en de Samen beslissen keuzehulp ontvangen we graag van u bij het eerste gesprek retour samen met de verwijsbrief of het ondersteuningsplan van uw kind.

Om uw herstelproces te kunnen volgen wordt u gevraagd om voor het eerste gesprek al enige vragenlijsten via internet in te vullen. U krijgt hiervoor een uitnodiging via de mail met een link waarmee u direct in de vragenlijst kunt komen.
De scores van deze vragenlijsten worden verwerkt door de Akwa GGZ met als doel de kwaliteit van de zorg in de GGZ te verbeteren. Bij het verstrekken van deze scores worden ook enkele van uw persoonlijke gegevens gedeeld. Wanneer u dit niet wilt of hier vragen over heeft, kunt u wachten met het invullen tot na het eerste gesprek. U hoeft het niet in te vullen. Met het invullen van de vragenlijsten geeft u toestemming voor het verwerken van deze gegevens en aanlevering bij Akwa GGZ.

Contact met de Helper

Kolthofsingel 52
7602 EP Almelo
0546 825 933

contact@dehelper.nl

Klik hier voor onze overige contactgegevens.

Veelgestelde vragen

Eerste gesprek