Contractering zorgverzekering en gemeenten

Een contract is afgesloten voor zowel Generalistische Basis GGZ als voor de Gespecialiseerde GGZ (psychotherapie) met de meest gangbare ziektekosten verzekeraars en voor de Jeugdzorg/Jeugd GGZ met de Samen 14 Gemeenten. Met de gemeenten is een contract afgesloten voor het bieden van Ondersteuningbehoeften (dit is een ander woord voor behandeling), Speltherapie en Diagnostisch onderzoek.

Voor de Jeugdzorg/Jeugd GGZ is een contract afgesloten met de volgende Samen 14 Gemeenten: Almelo, Borne, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand, Wierden.

Voor de Volwassenzorg is een contract afgesloten met de volgende (overkoepelende) verzekeringsmaatschappijen: Anderzorg, CZ, DSW, de Friesland, Menzis, Multizorg VRZ (verzamelde kleinere verzekeraars), VGZ, Zilveren Kruis. Er is geen contract afgesloten met Caresq en ondergeschikte zorgverzekeringen. Controleert u zelf onder welke overkoepelende zorgverzekering u valt om te weten of uw u kosten door uw zorgverzekering worden vergoed.

Veelgestelde vragen

Algemeen