Aanmelden

Om te onderzoeken of wij voor u de juiste praktijk zijn waar u zich bij wilt aanmelden kunt u kijken op de website Kiezen in de GGZ. Doel van deze nieuwe keuzewebsite is mensen te helpen met het vinden van informatie over hun aandoening, mogelijke behandelingen, behandellocaties, ervaringen met zorg, vergoedingen en wachttijden. Tevens is het doel om ‘samen beslissen’ te ondersteunen.

U kunt zich (of uw kind) aanmelden wanneer u een verwijsbrief heeft. Bij ons verloopt de aanmeldprocedure in twee stappen. We hebben graag vooraf telefonisch contact met u om te overleggen wat er aan de hand is, en om samen te kijken of wij kunnen bieden wat u zoekt. Wanneer u hier positief over bent kunt u zich (of uw kind) met onderstaand inschrijfformulier bij ons aanmelden. Voor aanmelding van uw kind dienen beide ouders met ouderlijk gezag het hiermee eens te zijn.

Na aanmelden ontvangt u bij acceptatie van ons een Secure e-mail met een bevestiging van uw aanmelding. Dit is een mail met een link naar de beveiligde omgeving waar u ons bericht kunt lezen en de bijlagen in ontvangst kunt nemen. In de mail leggen we uit hoe het daarna verder zal gaan.

Vul het inschrijfformulier in om u zelf of uw kind aan te melden. In onze privacystatement kunt u lezen hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan.

NB: Met de webbrowser Internet Explorer lukt het niet om aan te melden. Gebruikt u een andere webbrowser, bij voorkeur Chrome, dan gaat het wel goed.

Contact met de Helper

Kolthofsingel 52
7602 EP Almelo
0546 825 933

contact@dehelper.nl

Klik hier voor onze overige contactgegevens.

Veelgestelde vragen

Algemeen

Eerste gesprek

Echtscheidingsperikelen