Psychologenpraktijk

Certificering

De Helper psychologenpraktijk gaat voor kwaliteit. We streven hiernaar met als uiteindelijk doel dat u het verschil ook in uw onderzoek en behandeling ervaart. Dit maken we onder andere zichtbaar met onderstaande certificaten die aan onze medewerkers en praktijk verbonden zijn.

keurmerkBGGZ

De praktijk heeft het Keurmerk Basis GGZ toegekend gekregen. Het Keurmerk Basis GGZ is een eenduidig kenmerk voor kwaliteit in de Basis GGZ. Zorgaanbieders van Generalistische Basis GGZ (GBGGZ) laten met het keurmerk zien dat ze zich extra inspannen voor de juiste zorg op het juiste moment. Ze leggen de lat hoger dan wat wettelijke vereist wordt, onder meer als het gaat om cliëntgerichtheid, transparantie, implementatie van innovaties, continu verbeteren en de inzet voor de ontwikkeling van de GBGGZ landelijk. Lees verder…

LVVP

Vanuit de LVVP dient een vrijgevestigde GGZ-psychotherapiepraktijk te voldoen aan de gestelde kwaliteitscriteria van de vereniging. Eddie van der Laan is als praktijkhouder gevisiteerd en namens de LVVP is het certificaat toegekend.

gecertificeerd_trainer_LLM_2018-2019-300x77

De Helper biedt de succesvolle LEREN LEREN Methode. Deze leermethode maakt lesstof visueel, waardoor het sneller en beter naar je langetermijngeheugen gaat. Leren met je oorspronkelijke talenten dus!

De unieke werkvormen en leertechnieken zijn speciaal ontwikkeld voor leerlingen in het PO, VO en MBO die moeite hebben met leren en plannen, en/of niet weten hoe te leren.

Contact met de Helper

Kolthofsingel 52
7602 EP Almelo
0546 825 933

contact@dehelper.nl

Klik hier voor onze overige contactgegevens.