Disclaimer

De verstrekte informatie of hulpmiddelen op deze site is geen vorm van behandeling of vervanging hiervan.

De verstrekte informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd. Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de op of via deze internetsite aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd.

De geboden informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een rijksgediplomeerd of BIG geregistreerd behandelaar (zoals een huisarts of psycholoog), maar is slechts een bron van informatie. Raadpleeg bij lichamelijke klachten altijd eerst een (huis)arts. Bij psychische problemen kan uw huisarts u doorverwijzen naar een bevoegd therapeut.

Aansprakelijkheid
Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Er kan geen garantie geboden worden dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. Er wordt geen enkele aansprakelijkheid geaccepteerd voor de inhoud van deze site en de daarop/daardoor verstrekte informatie, of het zonder deskundig advies wijzigen, stoppen of aanpassen van de bij u ingezette behandeling. Er is geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites buiten het beheer van praktijk de Helper, en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site van de Helper. Het aanbieden van hyperlinks naar internetsites van derden op deze site, betekent niet dat daarmee de op of via deze internetsites aangeboden producten of diensten worden aanbevolen.

Verantwoordelijkheid
Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt.

Contact met de Helper

Kolthofsingel 52
7602 EP Almelo
0546 825 933

contact@dehelper.nl

Klik hier voor onze overige contactgegevens.

Veelgestelde vragen